Product was successfully added to your shopping cart.

SPYDER

   

5 Articol(e)

 1. CAN-AM SPYDER F3 Touring SE6 MY18

  Specificatia modelului (MY) poate fi diferita fata de anul de productie efectiva.

  Spyder F3 Touring este un roadster cu 3 roti, ideal pentru calatorii mai lungi, gratie parbrizului cu un design special care te va proteja, oferindu-ti calatorii line si fara turbulente. In plus, acest model vine echipat cu module integrate de depozitare a bagajelor, amplasate pe partile laterale ale roadster-ului. F3 Touring dispune de un motor Rotax 1330 ACE de 115cp, amortizoare fata SACHS Big Bore, ABS, directie asistata electronic, transmisie semi-automata cu 6 viteze si marsarier (SE6), cruise control, sistem antifurt DESS, jante fata Machined Deep Black High-Gloss cu 6 spite, aripi fata cu lumini LED integrate, display LCD interconectabil la smartphone si alte dispozitive, sistem audio performant, cu 4 difuzoare si Bluetooth. Pret lista: 23.390 Eur.

  Preț Normal: 23.390,00 €

  Special Price 20.990,00 €

 2. CAN-AM SPYDER F3 T MY19

  Specificatia modelului (MY) poate fi diferita fata de anul de productie efectiva.

  Spyder F3 Touring este un roadster cu 3 roti, ideal pentru calatorii mai lungi, gratie parbrizului cu un design special care te va proteja, oferindu-ti calatorii line si fara turbulente. In plus, acest model vine echipat cu module integrate de depozitare a bagajelor, amplasate pe partile laterale ale roadster-ului. F3 Touring dispune de un motor Rotax 1330 ACE de 115cp, amortizoare fata SACHS Big Bore, ABS, directie asistata electronic, transmisie semi-automata cu 6 viteze si marsarier (SE6), sistem antifurt DESS, jante fata Machined Deep Black cu 6 spite, aripi fata cu lumini LED integrate, display LCD interconectabil la smartphone si alte dispozitive, sistem audio performant, cu 4 difuzoare si Bluetooth.

  Preț Normal: 22.890,00 €

  Special Price 22.090,00 €

 3. CAN-AM SPYDER F3 LTD SE6 MY18

  Specificatia modelului (MY) poate fi diferita fata de anul de productie efectiva.

  Cand simti ca este momentul sa evadezi din tumultul orasului, Spyder F3 LTD devine cu siguranta cel mai potrivit companion de cursa lunga. Cu o capacitate de depozitare impresionanta, gratie cutiei speciale si modulelor integrate lateral, tu si partenerul tau va veti putea bucura de noile setari care vor transforma o calatorie obisnuita, intr-o aventura palpitanta, dar si confortabila. Disponibil in urmatoarele scheme grafice: Steel Black - pret promo 22.290 Eur / pret lista 25.190 Eur; Intense Red - pret promo 22.490 Eur / pret lista 26.190 Eur.

  Preț Normal: 25.190,00 €

  Special Price 22.290,00 €

 4. CAN-AM SPYDER F3 LTD MY19

  Specificatia modelului (MY) poate fi diferita fata de anul de productie efectiva.

  Cand simti ca este momentul sa evadezi din tumultul orasului, Spyder F3 LTD devine cu siguranta cel mai potrivit companion de cursa lunga. Cu o capacitate de depozitare impresionanta, gratie cutiei speciale si modulelor integrate lateral, tu si partenerul tau va veti putea bucura de noile setari care vor transforma o calatorie obisnuita, intr-o aventura palpitanta, dar si confortabila. F3 LTD dispune de un motor Rotax 1330 ACE de 115cp, amortizoare fata SACHS Big Bore, ABS, directie asistata electronic, transmisie semi-automata cu 6 viteze si marsarier (SE6), sistem antifurt DESS, jante fata Machined Deep Black cu 10 spite, aripi fata cu lumini LED integrate, display LCD interconectabil la smartphone si alte dispozitive, sistem audio performant, cu Bluetooth.

  Preț Normal: 25.590,00 €

  Special Price 22.990,00 €

 5. CAN-AM SPYDER RT LTD MY19

  Specificatia modelului (MY) poate fi diferita fata de anul de productie efectiva.

  Can-Am Spyder RT LTD este un roadster cu 3 roti dezvoltat special pentru segmentul touring. Acesta este propulsat de motorul Rotax 1330 ACE, avand o cutie semi-automata de viteze cu 6 trepte si marsarier ce asigura un cuplu excelent, un condus confortabil si o eficienta maxima. Spyder RT LTD redefineste confortul si siguranta, fiind echipat cu o multime de accesorii si functii electronice specifice segmentului touring. Mai mult, versiunea RT LTD dispune de jante cromate cu 12 spite, componente si finisaje cromate, sistem Bluetooth,sistem audiu cu 6 difuzoare,manere incalzite rider si pasager,geanta pentru portbagaj fata, etc

  Preț Normal: 26.790,00 €

  Special Price 23.990,00 €

Loading ...Load More ...

   

5 Articol(e)