SYM CRUISYM 125 ABS TCS

SYM CRUISYM 125 ABS TCS

SYM Jet 4 RX 125

SYM Jet 4 RX 125

SYM Joymax Z+

5.245,00 EUR
Specificatia modelului (MY) poate fi diferita fata de anul de productie efectiva.
SKU
SYM-Joymax-Z+
Noul model compact din gama SYM , Joymax Z + combina confortul si sportivitatea, fiind proiectat pentru a fi condus cu usurinta si placere. Cu ajutorul lui poti ajunge la timp la Intalnirile de afaceri sau poti castiga ore pretioase pentru calatorii de relaxare In afara orasului, chiar si cu pasager.

Avand un un design solid si compact, Joymax Z + este un scuter comod, atat pentru oras cat si In afara acestuia. Avand garda la sol joasa, cu Inaltimea seii egala cu 760 mm de la sol, este usor de manevrat si se strecoara bine printre masini, datorita oglinzilor scurte la nivelul ghidonului.
Este agil, cu putere suficienta pentru un demaraj bun. Performanta este garantata de motorul In patru timpi , de 249 cc, cu un singur cilindru, racit cu lichid, capabil sa livreze 21 CP si un cuplu de 22,3 Nm .Motorul respecta standardul EURO 5, care garanteaza un consum redus si respecta mediul Inconjurator.
JoyMax Z + este potrivit si pentru calatorii mai lungi, datorita seii largi si confortabile atat pentru rider, cat si pentru pasager. Sub sa se pot depozita doua casti, ramanand spatiu si pentru alte obiecte. Parbrizul poate fi setat pe Inaltime, pentru o mai buna protectie Impotriva vantului, si adaptat oricarui stil de conducere.
Vizibilitate foarte buna. Farurile Full LED ofera un fascicul puternic de lumina In timpul conducerii pe timp de noapte, iar luminile din spate cu LED-uri impun respect si siguranta In acelasi timp, asigurand o vizibilitate mare.
Siguranta si stabilitate Sistemul de franare de pe JoyMax Z + este compus dintr-un disc frontal de 260 mm si un disc spate de 240 mm echipate cu sistem ABS.
Pozitie confortabila de condus. Platforma cu trei portiuni diferite pentru picioare va permite sa alegeti cea mai potrivita pozitie In orice situatie.
JoyMax Z + are dubla suspensie spate care se poate regla pe patru pozitii de confort .
Protectie buna la vant. Parbrizul reglabil In Inaltime va permite sa alegeti cea mai buna varianta de condus atat in oras cat si si in afara acestuia
Este foarte spatios. Compartimentul de sub sa poate gazdui 2 casti si alte obiecte.
Ramai mereu conectat. Datorita prizei de Incarcare usb nu vei ramane niciodata fara baterie la telefon.

Descarcati planul de revizii și întreținere SYM Joymax Z+
fi-abs
SISTEM ANTIBLOCARE ABS BOSCH

Sistem antiblocare Bosch 9M ABS, pentru capacitati peste 125 cc.
fi-usb
CONECTOR USB

Conector USB de 5V, ideal pentru reIncarcarea dispozitivelor electronice.
fi-cheie-unica
CHEIE UNICa

Activeaza mai multe functii: deschiderea compartimentului de sub sa, contactul si blocarea ghidonului.
garantie
2 ANI GARANtIE

Garantie gratuita timp de 2 ani, In service autorizat SYM.
fi-led
ILUMINARE LED

Iluminare LED, putere mare, durata si consum redus de energie.
fi-dublu-amortizor
DUBLU AMORTIZOR

Amortizor dublu ajustabil.
fi-cric-central
CRIC CENTRAL
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSYM Joymax Z+
Rating-ul dumneavoastră