SYM Fiddle 4 50

SYM Fiddle 4 50

SYM CRUISYM 300i ABS TCS

SYM CRUISYM 300i ABS TCS

SYM E-Xpro - 2 baterii

3.795,00 EUR
Specificatia modelului (MY) poate fi diferita fata de anul de productie efectiva.
SKU
SYM-E-Xpro-2-baterii
SYM E’Xpro este cea mai buna solutie pentru fiecare afacere care necesita mobilitate pe distante scurte. Are suficient spatiu de incarcare datorita celor 2 platforme pentru depozitare. Necesita costuri minime de utilizare si intretinere : cu doar 2 Lei parcurgi 100 km.

SYM E’XPRO

SYM E’Xpro este un scuter electric, mic, robust, foarte economic, adaptat pentru a face fata traficului haotic al oraselor si cel mai potrivit pentru activitatile de livrare. Vine echipat cu 2 spatii pentru marfuri, precum si un compartiment pentru o casca Jet. Poate gazdui pana la 2 baterii pentru a extinde distanta parcursa pana la 80 km.
Avantajele livratorului
Portbagajul larg si Intarit permite montarea oricarui tip de container pentru depozitarea marfurilor care urmeaza a fi livrate, iar pe suportul din fata pot fi puse bagajele mai usoare.
Spatiu suplimentar de depozitare: platforma plata va permite sa transportati si alte bagaje, fara ca acest lucru sa deranjeze pozitionarea normala a picioarelor In timpul mersului
Timpul petrecut pe doua roti devine mult mai confortabil. saua mare, furca din fata telescopica si amortizoarele duble din spate, contribuie la un condus confortabil, chiar si atunci cand avem de-a face cu asfalt inegal, gropi, caldaram si linii de tramvai.
Ramai mereu conectat. Datorita prizei de Incarcare usb nu vei ramane niciodata fara baterie la telefon si vei gasi adresele cele mai ascunse.
Vizibilitate in trafic datorita echiparii cu far LED.
Siguranta si stabilitate: Se bazeaza pe un disc frontal de 226 mm si disc spate de 220 mm pentru o franare eficienta.
Echipat cu baterie Panasonic de 60 V / 22.4 AH cu timp de incarcare 4- 5 ore si autonomie de 40 km. Cost de incarcare de cel mult 1 Leu. Se poate echipa cu baterie suplimentara pentru a prelungi autonomia pana la 80 km. Bateria se poate Incarca pe scuter sau In casa de la priza normala de 220V.
Elimini vizitele periodice la service pentru revizii si economisesti cel putin 1000 RON pe an.
Mergi aproape gratis: la 1000km parcursi te costa cel mult 20 lei Incarcarea bateriei.
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSYM E-Xpro - 2 baterii
Rating-ul dumneavoastră