Despre noi

din pasiune pentru motociclete...

EST BIKE reprezinta pasiunea imensa pentru motociclete si ATV-uri concretizata intr-un magazin de motociclete si ATV, echipamente si accesorii. Proiectul a fost inceput in primavara lui 2016 si are la baza o echipa tanara si entuziasta, pasionata de mersul pe doua roti dar si cu experienta in domeniu. Astfel a aparut un magazin de motociclete, ATV si vehicule recreative, un service dedicat acestora, dar si un intreg sistem de servicii dedicat clientilor nostrii..

Dorim sa aducem o lumina noua in acest segment de piata, sa imbunatatim serviciile deja existente, sa putem oferi fiecaruia cea mai buna solutie conform asteptarilor sale, sa fim parteneri de incredere celor ce apeleaza la serviciile noastre, sa devenim un standard de calitate a serviciilor pentru clientii nostri.

Astfel, in scurt timp, datorita aprecierii clientilor nostri si experientei pe carere o avem, am devenit unul dintre principalele magazine de motociclete, echipamente si accesorii din jumatarea de est a tarii. Dorinta si eforturile noastre au fost concentrate in a oferi partenerilor nostrii o diversitate cat mai mare de produse de callitate si brand-uri de top din industrie la cele mai bune preturi. Astfel am investit mult intr-un stoc permanent de produse pentru a putea raspunde cat mai putin posibil cu fraza „ Va aducem pe comanda...”. In acest moment, la noi veti gasi cel mai mare magazin de echipamente moto si accesorii moto din sud-estul Romaniei.

Cu ajutorul vostru, EST BIKE devenit dealer oficial in Constanta si Dobrogea pentru marcile de motociclete si atv SUZUKI, HONDA, KAWASAKI, TRIUMPH, KTM, HUSQVARNA, BETA, SWM, INDIAN si distribuitor YAMAHA, CF MOTO, CAN-AM, POLARIS, LINHAI, BRP, TGB, ARCTIC CAT, APRILIA, VESPA, PIAGGIO, MOTO GUZZI

In ceea ce priveste partea de echipamente moto si accesorii moto in stocul nostru veti gasi:

-casti ARAI, SHOEI, AGV, AIROH, NOLAN, X-LITE, SCORPION EXO, SHARK, ICON, HJC, SCHUBERTH, MT, IXS,

-echipamente ALPINESTARS, DAINESE, MACNA, IXON, IXS, ADRENALINE, ICON, CLOVER, REVIT. Suntem importatori ALPINESTARS si distribuitori ALPINESTARS.

-incaltaminte ALPINESTARS, FORMA, GAERNE, SIDI, ICON

--accesorii GIVI, KAPPA, SWMOTECH, OXFORD, PARTS EUROPE.

La noi veti gasi cele mai bune servicii si cele mai accesibile preturi, impreuna cu cele mai potrivite sfaturi pentru nevoile dv. Clientii nostrii sunt in primul rand prietenii nostrii.

Service-ul EST BIKE este service de motociclete si scootere dar si service ATV. Este autorizat RAR pentru intretinere si reparatii si este dotat cu scule si aparatura profesionala de ultima generatie, diagnoza moto si ATV, condus de tehnicieni priceputi si cu experienta. Deasemenea este agreat pentru constatarea si solutionarea dosarelor de daune RCA si CASCO.

Piesele si consumabilele folosite sunt de cea mai buna calitate, garantate si certificate de producatori de top din domeniu. Pasiunea dv are nevoie de siguranta.